Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Ørret og egg til lunsj er en vinner. Det er næringsrikt, godt og enkelt, og gjør matpakken så mye mer spennende! Ha gjerne med litt grønnsaker. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 4 skiver skive røykt ørret røykt ørret
  • 2 stk stk egg egg
  • 2 skiver skive brød, grovt brød, grovt
  • smør smør

Tilbehør

  • agurk agurk
  • gulrot gulrot

Framgangsmåte

  • Kok opp vann i en liten kasserolle.

  • Ha i eggene og la dem koke i 9 minutter.

  • Skyll eggene i kaldt vann, skrell av skallet, og del opp i skiver.

  • Ha smør på brødskivene, og legg på røkt ørret og eggeskiver. 

Skjær agurk og gulrot i staver og legg med i matboksen.