Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Rask hverdagsmiddag med smaken av helg? Enklere enn dette blir det ikke! Prøv denne oppskriften som inneholder et fåtall av ingredienser. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 700 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 2 ts ts salt salt
  • 1,9 dl dl teriyakisaus teriyakisaus
  • olivenolje olivenolje

Tilbehør

  • ris ris
  • salat salat

Framgangsmåte

  • Dryss salt over laksen og ta den stå i 10 minutter. Tørk av saltet.

  • Ha laksen i en smurt, ildfast form og hell over teriyakisaus.

  • Vend fisken slik at begge sider blir dekket av saus, og la den trekke i ca. 10 minutter.

  • Tørk fisken, ha olivenolje i en stekepanne og brun fisken på begge sider.

  • Hell over teriyakisaus og la laksen trekke på svak varme til den er ferdig, 5-6 minutter.

Server laksen med ris og en frisk salat. 

Tips: Bruk gjerne basmatiris.