Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Hva er egentlig bedre enn en hjemmelaget fiskeburger? Servert med en gulrotsalat av rømme og majones er dette en oppskrift barna vil like.

Vanskelighetsgrad Middels
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 500 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 2 ts ts gressløk, frisk gressløk, frisk
  • 1 dl dl melk melk
  • 1 ts ts salt salt
  • 0,5 ts ts pepper pepper
  • 2 ts ts potetmel potetmel
  • olje olje

Tilbehør

  • 2 stk stk gulrot gulrot
  • 2 ss ss persille, frisk persille, frisk
  • 2 ss ss lettrømme lettrømme
  • 1 ss ss majones majones
  • sitronsaft sitronsaft

Salat

  • 4 skiver skive brød brød
  • 4 stk stk salatblad salatblad

Framgangsmåte

  • Finhakk laksefilet og bland godt sammen med salt, melk, pepper, potetmel og finhakket gressløk.

  • Form like mange flate kaker som porsjoner og stek dem i olje, ca. 2-3 minutter på hver side.

Salat

  • Riv gulrot og hakk persille.

  • Rør sammen gulrot, persille, rømme og majones, og smak til med sitronsaft.

Tilbehør

  • Vask salaten.

  • Del hver brødskive i to og dekk den ene halve med salatblad, en skje gulrotsalat og en burger.

  • Dekk burgeren med den andre halvdelen av brødskiven.

Server straks.

Tips: Brødet blir ekstra godt om det ristes eller stekes litt i olje.