Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Laks med agurk, dill og sennep har en lekker duft, og en jevn og rund smak. Server retten som en forrett til en bedre middag. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 400 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 0,5 stk stk agurk agurk
  • 0,5 ss ss dijonsennep dijonsennep
  • 1,5 ss ss dill, frisk dill, frisk
  • 0,5 ts ts salt salt
  • sitroner sitron
  • baguette baguette
  • is, knust is, knust
  • 4 blad blad salat salat

Framgangsmåte

  • Skjær laksen i små terninger.

  • Skrell agurk, del den og ta ut kjernene. Skjær den i små terninger.

  • Bland sammen sennep, salt og finhakket dill, og vend inn agurk- og lakseterninger.

  • La blandingen stå 1 time i kjøleskap før servering.

  • Fyll litt is i små skåler eller glass. Legg et salatblad over isen i hver skål eller glass, og fordel tartaren på salatbladene.

Server laksetartaren med ristet baguetteskive og en tynn sitronbåt.