Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Laks passer til sterke smaker og guacamole er en av dem. Kombiner laks og guacamole i en wrap med agurk og paprika, så har du et smakfullt måltid for hele familien.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 400 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 1 ss ss rapsolje rapsolje
  • salt og pepper salt og pepper
  • grillfolie grillfolie

Guacamole

  • 2 stk stk avokado avokado
  • 0,5 stk stk lime lime
  • 1 stk stk chili, rød chili, rød
  • 1 ts ts tacokrydder tacokrydder
  • 0,5 ts ts salt salt
  • 0,5 stk stk agurk agurk
  • 1 stk stk paprika, søt paprika, søt
  • 4 stk stk tortillawrap tortillawrap

Framgangsmåte

  • Skjær laksefileten, agurk og paprika i lange, jevne strimler.

  • Brett et ark grillfolie dobbelt og smør med rapsolje.

  • Krydre laksen med salt og pepper, og legg den på folien.

  • Stek den på grillen i ca. 1 minutt, snu den og stek den i 1 minutt på den andre siden.

Guacamole

  • Del avokado i to og ta ut steinen.

  • Ta ut avokadokjøttet med en skje.

  • Press saften av lime.

  • Del chili i to på langs, fjern hinner og frø, og finhakk.

  • Mos avokadokjøttet med en gaffel og bland inn saften av lime, chili, tacokrydder og salt.

  • Smør guacamole langs midten av hver tortillawrap og legg agurk, paprika og laks over.

Brett, rull sammen og server.

Tips: Dersom du ikke har tilgang til grill kan laksen også stekes i stekepannen.