Framgangsmåte
Sett stekeovnen på 200 °C.
Skjær laksen i terninger, og finhakk løk.
Kok løk og laks i hvitvin i 2 minutter.
Sil av laks og løk, og hell vinen tilbake i kasserollen.
Ostesaus
Pisk sammen hvetemel og fiskebuljong, og pisk jevningen inn i vinen.
Tilsett kremfløte, og la sausen koke noen minutter.
Rør deretter inn to tredel av osten, og smak til med salt og pepper.
Tomatsaus
Finhakk hvitløk og surr den i smør til den er myk.
Rør inn grovhakkede tomater og tomatpuré, og la koke i 3-5 minutter.
Smak til med salt og kajennepepper.
Bland forsiktig inn laks og løk i sausen.
Legg tomatsaus, ostesaus og lasagneplater lagvis i en smurt ildfast form.
Avslutt med ostesaus, og dryss resten av osten over.
Stek lasagnen i stekeovnen i 20-25 minutter.
Server lasagnen med salat ved siden av.