Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Denne kombinasjonen av saftig marinert laks, spicy Sriracha-dressing og eksotisk ananas er skikkelig digg. Retten er i tillegg lett å lage - prøv bare selv!

Vanskelighetsgrad Enkelt
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 400 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 4 stk stk tortillawrap tortillawrap
  • 0,25 stk stk rødkål rødkål
  • 1 never neve koriander, frisk koriander, frisk

Marinade

  • 2 ss ss honning honning
  • 2 ss ss olivenolje olivenolje
  • 2 ss ss sitronsaft sitronsaft
  • salt og pepper salt og pepper

Ananas og paprikasalsa

  • 0,5 ananas ananas
  • 1 paprika, søt paprika, søt
  • 2 ss ss olivenolje olivenolje
  • 1 lime lime
  • salt og pepper salt og pepper

Sriracha-dressing

  • 2 ss ss sriracha sriracha
  • 3 dl dl lettrømme lettrømme

Framgangsmåte

Pensle laksestykkene med honningmarinaden.

Stek dem i pannen i 2-3 minutter på hver side.

Bland Sriracha med rømme, og pepre og salte etter smak.

Skjær ananas og paprika i små terninger, og bland med limesaft, olivenolje, pepper og salt.

Skjær rødkålen i tynne strimler.

Servering 

Anrett laksen på lompene med Shiracha-sausen, koriander, ananas- og paprikasalsa, rødkål og laks på toppen. Dryss  koriander over, hell litt dressing på  toppen og fold lompene om du vil.