Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Marinert laks i tortilla

Ovnsbakt laks marinert med spennende krydder, servert i tortilla sammen med tomat og salat er perfekt helgekos. Dette blir fort en favoritt.

Marinert laks i tortilla
Foto: John Montana

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200 °C.

  • Skjær laks i terninger på ca. 3 cm.

  • Strimle salaten og skjær tomat i små biter.

Marinade

  • Rør sammen spisskummen, presset hvitløk, olivenolje, paprikapulver, kajennepepper og oregano, og limesaft.

  • Legg lakseterningene i en ildfast form og hell marinaden over.

  • Sett formen i kjøleskap og la laksen marinere i minst 20 minutter.

  • Dryss over litt salt og dekk formen med aluminiumsfolie. Stek i stekeovnen ca. 12 minutter.

Tilbehør

  • Bland lettrømme med limesaft.

  • Varm tortilla etter anvisning på pakken.

Legg laks, salat og tomat i tortilla, og server med limerømme, guacamole og brune bønner ved siden.