Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Taco poke er den nye fredagstacoen! La deg bli hektet på denne friske, sunne og deilige oppskriften som hele familien kan nyte med god samvittighet. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 500 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 1 ss ss koriander, frisk koriander, frisk
  • 1 stk stk lime lime
  • 2 ss ss olivenolje olivenolje
  • sriracha chilisaus sriracha chilisaus

Salsa

  • 1 stk stk sjalottløk sjalottløk
  • 0,25 stk stk chili, rød chili, rød
  • 1 ss ss koriander, frisk koriander, frisk
  • 4 stk stk tomat tomat
  • salt salt

Tilbehør

  • 1 stk stk isbergsalat isbergsalat
  • 1 stk stk avokadoer avokado
  • 6 ss ss mais mais
  • 3 dl dl lettrømme lettrømme
  • tortillachips tortillachips

Framgangsmåte

  • Skjær laksefilet i terninger.

  • Grovhakk koriander og press saften av lime.

  • Bland sammen koriander, limesaft, sriracha chilisaus og olivenolje, og bland det inn med lakseterningene.

Salsa

  • Finhakk sjalottløk, chili og koriander, og skjær tomater i terninger.

  • Bland det godt sammen og smak til med salt.

Tilbehør

  • Skjær isbergsalat i strimler og avokado i terninger.

Ha salaten i bunnen av bollene og topp med avokado, mais, laks, salsa og lettrømme. Server med tortillachips.