Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Her har du en rett som egner seg like godt på tapasbordet som til lunsj. Oppskriften krever få ingredienser og er lett å lage. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 600 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 0,5 stk stk lime lime
  • 1 ss ss olivenolje olivenolje
  • 3 stk stk avokado avokado

Tilbehør

  • 8 skiver skive brød, grovt brød, grovt
  • rosépepper rosépepper

Framgangsmåte

  • Skjær laks i små terninger. 

  • Press saften av lime og skjær avokado i tynne skiver.

  • Bland lime og olivenolje, og vend inn lakseterningene.

Ha avokadoskiver og laksetartar på ristet brød, og server med rosépepper drysset over.