Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Wraps med tacolaks

Laks er et sunt og godt alternativ til fredagstacoen, og kan fort bli en ny favoritt blant store og små. La gjerne barna hjelpe til å skjære grønnsaker. 

Wraps med tacolaks
Foto: Norwegian Seafood Council

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200 °C.

  • Skjær laksefilet i tynne skiver.

  • Rør sammen olivenolje, spisskummen, paprikapulver, kajennepepper, oregano, salt og limesaft.

  • Legg laksen på et stekebrett med bakepapir, og pensle den med krydderblandingen.

  • Stek laksen høyt i stekeovnen i ca. 8 minutter.

Tilbehør

  • Varm tortillawraps etter anvisning på pakken.

  • Skjær isbergsalat i strimler, og agurk og avokado i små terninger.

  • Press saften av lime og ha den over avokadoterningene.

  • Ha tilbehøret i ulike skåler.

Server laksen med tortillawraps og tilbehøret.