Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Pepperrøykt makrell med eple, salat og kesam gjør denne oppskriften til en vinner i matpakken. Pakk gjerne med litt ekstra grønnsaker i matboksen som snacks.

Vanskelighetsgrad Veldig enkelt
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 50 g g pepperrøykt makrellfilet pepperrøykt makrellfilet
  • 2 ss ss kesam kesam
  • 2 stk stk polarbrød polarbrød
  • 4 blad blad salat salat
  • 2 skiver skive eple, rødt eple, rødt
  • 2 strimler strimle paprika, rød paprika, rød
  • 2 ss ss basilikum, frisk basilikum, frisk

Framgangsmåte

  • Smør kesam på det ene polarbrødet. 

  • Legg på pepperrøykt makrell, salat, eple og paprika. 

  • Dryss over finsnittet basilikum, og legg det andre polarbrødet over.

Legg blingsen i matboksen.

Tips: Pakk gjerne blingsen inn i matpapir eller plastfolie for å holde den sammen i matboksen.