Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

En smakfull og fargerik rett som er lett å lage. Denne retten passer godt som en forrett, eller som en del av et koldtbord.

Vanskelighetsgrad Middels
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 400 g g matjessildfilet matjessildfilet
  • 2 stk stk eple, rødt eple, rødt
  • 1 bunt bunt timian, frisk timian, frisk
  • 1 stk stk frissèsalat frissèsalat
  • 400 g g rødbete, syltet rødbete, syltet

Saus

  • 1 stk stk chili, rød chili, rød
  • 1 ss ss dill, frisk dill, frisk
  • 2 ss ss honning honning
  • 3 ss ss hvitvin hvitvin
  • 4 ss ss olivenolje olivenolje
  • salt og pepper salt og pepper

Tilbehør

  • sjampinjong, hermetisk sjampinjong, hermetisk

Framgangsmåte

  • Skjær eple i biter.

  • Legg eplebiter, timian, salat og halvparten av rødbetene på matjessildfiletene og rull dem sammen.

Saus

  • Finhakk chili, og bland med de øvrige ingrediensene til sausen.

Server matjessildrullene med sjampinjong, resten av rødbetene og med sausen rundt.