Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Tortillawraps passer godt til tapas siden de kan fylles med nesten hva som helst. I denne oppskriften foreslår vi rå ørret, grønnsaker og hjemmelaget kryddermajones.

Vanskelighetsgrad Middels
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 250 g g ørretfilet, uten skinn og bein ørretfilet, uten skinn og bein
  • 0,5 stk stk avokadoer avokado
  • 0,5 stk stk agurk agurk
  • 0,5 stk stk gulrot gulrot
  • 0,5 stk stk sitroner sitron

Mayonnaise

  • 2 stk stk eggeplomme eggeplomme
  • 1 ss ss olivenolje olivenolje
  • 0,5 ss ss sennep sennep
  • 0,5 stk stk chili, rød chili, rød
  • 0,5 ss ss ingefær, frisk ingefær, frisk
  • 0,5 ss ss soyasaus soyasaus
  • 0,5 ss ss sitronsaft sitronsaft
  • 1,5 dl dl soyaolje soyaolje
  • kajennepepper kajennepepper
  • salt salt

Tilbehør

  • 2 stk stk tortillawrap tortillawrap

Framgangsmåte

  • Skjær ørreten, avokado, agurk og gulrot i tynne strimler.

  • Drypp litt sitronsaft over avokadoen.

Majones

  • Kjør alle ingrediensene til majonesen unntatt soyaolje i en blender eller med en stavmikser.

  • Tilsett oljen litt om gangen til konsistensen er tykk og kremet.

  • Smak til med kajennepepper og salt.

  • Smør majones på tortillawraps, og legg fisk og grønnsaker over.

Rull sammen, del hver tortillawrap i 4 og server.