Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Pizza er en favoritt i mange hjem, så hvorfor ikke prøve denne oppskriften med røkt ørret neste gang? Den passer både til middag og som helgekos.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 200 g g røykt ørret røykt ørret
  • 3 stk stk tomat tomat
  • 0,5 stk stk rødløk rødløk
  • 1 stk stk pizzabunn pizzabunn
  • 1,5 dl dl crème fraîche crème fraîche
  • 1 ts ts oregano oregano
  • 0,5 ts ts salt salt
  • 0,25 ts ts pepper pepper
  • 100 g g mozzarella, revet mozzarella, revet

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200 °C.

  • Skjær røkt ørret i tynne strimler.

  • Vask tomat og skjær i tynne skiver.

  • Vask og rens rødløk og skjær i tynne ringer.

  • Del pizzabunnen i porsjonspizzaer, og legg på et stekebrett med bakepapir.

  • Smør på et jevnt lag med crème fraîche, og legg på tomatskiver og rødløk.

  • Dryss med litt oregano, salt og pepper.

  • Dryss over ost og stek midt i stekeovnen til bunnen er gjennomstekt og osten begynner å smelte, ca. 10–15 minutter.

Legg på ørretstrimler og server.

Tips: Du kan også lage en stor pizza i stedet for mange små.