Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Oppskriften er enkel, men resultatet er frisk, sunt og godt. Eplesalat med røkt ørret kan du servere som forrett eller lunsj, til og med når du er ute på tur.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 200 g g røykt ørret røykt ørret
  • 2 stk stk eple, rødt eple, rødt
  • 0,5 stk stk salathode salathode

Dressing

  • 1 fedd fedd hvitløk hvitløk
  • 3 ss ss olivenolje olivenolje
  • 1 ss ss hvitvinseddik hvitvinseddik
  • 0,5 ts ts dijonsennep dijonsennep
  • 1 ts ts honning honning
  • salt og pepper salt og pepper

Tilbehør

  • brød brød

Framgangsmåte

  • Skjær røkt ørret i tynne skiver, epler i båter og salat i strimler.

  • Finhakk hvitløk og pisk sammen ingrediensene til dressingen.

  • Smak dressingen til med salt og pepper, og vend eplebåtene i dressingen.

Server salaten med røkt ørret og eplebåter på toppen og brød ved siden av.