Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Røkt ørret egner seg minst like godt til middag, som på brødskiven til frokost. Her har vi brukt røkt ørret i en kremet pasta med vårløk og persille.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 250 g g røykt ørret røykt ørret
  • 400 g g tagliatelle tagliatelle
  • 4 ss ss olivenolje olivenolje
  • 4 stk stk vårløk vårløk
  • 1 ss ss persille, frisk persille, frisk
  • 3 dl dl lettrømme lettrømme
  • 2 stk stk eggeplomme eggeplomme
  • 1,5 ts ts sennep, grov sennep, grov
  • salt og pepper salt og pepper

Framgangsmåte

  • Skjær røkt ørret i tynne strimler.

  • Kok pasta etter anvisning på pakken.

  • Hell ut kokevannet og vend inn olivenolje i pastaen.

  • Finhakk vårløk og persille.

  • Bland sammen lettrømme, eggeplomme og grov sennep, og vend inn vårløk, persille og erter.

  • Hell blandingen over pastaen og rør godt.

  • Vend inn ørreten, og smak til med salt og pepper.

Server røkt ørret i pasta.