Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Denne oppskriften inneholder alt som er godt; reker, avokado, mango, cashewnøtter og koriander. Rekene marineres i en chilisaus som setter en ekstra spiss på retten. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 500 g g reker, uten skall reker, uten skall
  • 4 pors pors ris ris
  • 1 dl dl majones majones
  • 1 ss ss sriracha chilisaus sriracha chilisaus

Tilbehør

  • 1 stk stk hjertesalat hjertesalat
  • 2 stk stk tomat tomat
  • 2 stk stk avokadoer avokado
  • 1 stk stk mango mango
  • 3 stk stk vårløk vårløk
  • 2 ss ss koriander, frisk koriander, frisk
  • 1 stk stk lime lime
  • 4 ss ss cashewnøtter cashewnøtter
  • soyasaus soyasaus

Framgangsmåte

  • Kok ris etter anvisning på pakken.

  • Bland sammen majones og sriracha chilisaus, og vend inn rekene i blandingen.

Tilbehør

  • Skjær hjertesalat i strimler, tomat, avokado og mango i terninger, og vårløk i ringer,

  • Grovhakk koriander og del lime i båter.

  • Rist cashewnøtter i en tørr stekepanne.

Ha ris i bollene og topp med salat, tomat, avokado, mango, vårløk og reker. Dryss over cashewnøtter og koriander, og server med limebåter og soyasaus ved siden av.