Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Quesadilla er tortillawraps med ost og fyll. Fyllet kan varieres i det uendelige, men i denne oppskriften har vi brukt av en av havets skatter - nemlig reker. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 400 g g reker, uten skall reker, uten skall
  • 8 stk stk tortillawrap tortillawrap
  • 1 stk stk løk løk
  • 2 fedd fedd hvitløk hvitløk
  • 1 stk stk chili, rød chili, rød
  • 1 stk stk paprika, rød paprika, rød
  • 150 g g ost, revet ost, revet
  • rapsolje rapsolje
  • salt salt

Tilbehør

  • salat salat
  • avokado avokado
  • lime lime
  • koriander, frisk koriander, frisk

Framgangsmåte

  • Finhakk løk, hvitløk og chili, og skjær paprika i terninger.

  • Fres løk og hvitløk i rapsolje til løken er blank, og la det avkjøle.

  • Tilsett chili og paprika, og smak til med salt.

  • Bland inn rekene, og fordel fyllet over halve tortillawrapsene.

  • Dryss revet ost over og brett den andre halvdelen over.

  • Stek quesedilla i rapsolje i en stekepanne til osten smelter og tortillawrapsen har fått en brunlig farge.

Server quesedilla med salat, avokado, limebåter og koriander.

Tips: Server gjerne med en salsa og en hjemmelaget guacamole. Du kan også bruke fryste, ferdigpillede reker i denne oppskriften.