Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Reker er kjapt og godt servert naturell på loff sammen med majones og sitron. En klassiker som aldri går av moten.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 1,5 kg kg reker, med skall reker, med skall
  • 2 stk stk sitroner sitron
  • 1 stk stk loff loff

Majones

  • 3 stk stk eggeplomme eggeplomme
  • 2 ts ts sitronsaft sitronsaft
  • 1 ts ts dijonsennep dijonsennep
  • 3 dl dl olje olje
  • salt og pepper salt og pepper

Tilbehør

  • loff loff
  • sitronbåter sitronbåter

Framgangsmåte

  • Legg rekene i en bolle. 

Majones

  • Ha eggeplomme, sitronsaft og dijonsennep i en bolle og pisk godt sammen.

  • Tilsett olje i en tynn stråle under stadig pisking til du har en tykk majones.

  • Smak til med salt, pepper og ev. sitronsaft.

Server reker på loff med majones og sitronbåter.