Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Reker er godt både i varmretter og i kaldretter. I denne oppskriften har vi brukt rekene i en smaksrik og syrlig rekesalat med majones, snøfrisk og sitron.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 125 g g reker, uten skall reker, uten skall
  • 2 stk stk ciabatta ciabatta
  • 0,5 stk stk agurk agurk
  • 0,5 stk stk sitroner sitron
  • 1 ss ss majones majones
  • 2 ss ss snøfrisk, dill snøfrisk, dill

Framgangsmåte

  • Del ciabatta i to.

  • Skjær agurk i små strimler, og riv skallet og press saften av sitron.

  • Bland sammen majones og snøfrisk.

  • Rør inn agurk og sitronskall, og smak til med sitronsaft.

  • Smør majonesblandingen på den nederste delen av ciabattaen, ha på rekene og legg på den andre halvdelen av ciabattaen.

Server rekesandwich som en deilig lunsj, lett middag eller kveldsmat.

Tips: Pakk rekesmørbrødet inn i plast- eller aluminiumsfolie, og ha det med som matpakke.