Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Reker egner seg like godt kalde på brødskiven til lunsj, som i varme middagsretter. Her har vi gjort det enkelt - servert det på ristet hvitløksbrød med avokado. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 600 g g reker, med skall reker, med skall
  • 4 skiver skive landbrød landbrød
  • 1 fedd fedd hvitløk hvitløk
  • 1 stk stk avokadoer avokado
  • 2 ts ts olivenolje olivenolje
  • 2 ts ts balsamicoeddik balsamicoeddik
  • basilikum, frisk basilikum, frisk

Framgangsmåte

  • Rens reker, rist brød og del hvitløk i to.

  • Gni snittflaten av hvitløken på begge sidene av brødet.

  • Skjær avokado i terninger og bland med rekene.

  • Ha reker og avokado på brødet, og drypp over olivenolje og balsamicoeddik.

Server rekesandwich med basilikum drysset over.