Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Räkmacka er brødskive med reker, hardkokt egg og majones. Med dill og sitron løftes räkmackaen til nye høyder. Du kan gjerne bruke fryste, ferdigpillede reker.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 400 g g reker, uten skall reker, uten skall
  • 4 stk stk egg egg
  • 4 skiver skive brød brød
  • 4 blad blad salat salat
  • 2 dl dl majones majones
  • 1 kvaster kvast dill dill
  • 1 stk stk sitroner sitron
  • smør smør

Framgangsmåte

  • Hardkok egg i ca. 10 minutter, avkjøl, skrell og skiv opp.

  • Ha smør på brødskivene og salatblad.

  • Legg eggeskiver og majones over, og topp med reker.

Server med dill drysset over og sitronbåter ved siden av.