Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Räkmacka er brødskive med reker, hardkokt egg og majones. Med dill og sitron løftes räkmackaen til nye høyder. Du kan gjerne bruke fryste, ferdigpillede reker.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 400 g g reker, uten skall reker, uten skall
  • 4 stk stk egg egg
  • 4 skiver skive brød brød
  • 4 blad blad salat salat
  • 2 dl dl majones majones
  • 1 kvaster kvast dill dill
  • 1 stk stk sitroner sitron
  • smør smør

Framgangsmåte

  • Hardkok egg i ca. 10 minutter, avkjøl, skrell og skiv opp.

  • Ha smør på brødskivene og salatblad.

  • Legg eggeskiver og majones over, og topp med reker.

Server med dill drysset over og sitronbåter ved siden av.