Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Reker kan brukes til så mangt. I denne oppskriften har vi marinert rekene i sursøt saus og servert dem som reketaco. Ikke bare er det enkelt, men det smaker digg!

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 400 g g reker, uten skall reker, uten skall
  • 4 ss ss sursøt saus sursøt saus
  • 8 stk stk tortillawrap tortillawrap
  • 1 stk stk rødløk rødløk
  • 1 stk stk chili, rød chili, rød
  • 2 stk stk avokadoer avokado
  • 1 pack pack crispisalat crispisalat
  • 0,5 dl dl sesamfrø sesamfrø
  • 1 stk stk sitroner sitron
  • salt og pepper salt og pepper

Tilbehør

  • ost, revet ost, revet

Framgangsmåte

  • Bland sursøt saus med rekene og sett til side.

  • Varm tortillawraps etter anvisning på pakken.

  • Finhakk rødløk og chili, skjær avokado i terninger og salat i strimler.

  • Bland salatingrediensene sammen, press over saften av sitron, og smak til med salt og pepper.

  • Rist sesamfrø i en tørr stekepanne og ha dem over på et tørkepapir.

  • Ha sesamfrø sammen med rekene og bland godt sammen.

  • Fordel salatblandingen og rekene over tortillawrapsene.

Server reketaco med revet ost drysset over. 

Tips: Du kan gjerne bruke fryste, ferdigpillede reker i denne oppskriften.