Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Reketaco

Reker kan brukes til så mangt. I denne oppskriften har vi marinert rekene i sursøt saus og servert dem som reketaco. Ikke bare er det enkelt, men det smaker digg!

Reketaco
Foto: Synøve Dreyer

Framgangsmåte

  • Bland sursøt saus med rekene og sett til side.

  • Varm tortillawraps etter anvisning på pakken.

  • Finhakk rødløk og chili, skjær avokado i terninger og salat i strimler.

  • Bland salatingrediensene sammen, press over saften av sitron, og smak til med salt og pepper.

  • Rist sesamfrø i en tørr stekepanne og ha dem over på et tørkepapir.

  • Ha sesamfrø sammen med rekene og bland godt sammen.

  • Fordel salatblandingen og rekene over tortillawrapsene.

Server reketaco med revet ost drysset over. 

Tips: Du kan gjerne bruke fryste, ferdigpillede reker i denne oppskriften.