Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Lag en enkel og smakfull wok med reker. I denne oppskriften er det en olje av chili, hvitløk og soyaolje som setter smak. Dette er en kjapp og enkel rett.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 400 g g reker, uten skall reker, uten skall
  • 1 stk stk chili, rød chili, rød
  • 4 fedd fedd hvitløk hvitløk
  • 1 dl dl soyaolje soyaolje
  • 150 g g sukkererter sukkererter
  • 65 g g babygulrot babygulrot
  • 200 g g minimais minimais
  • 1 stk stk paprika, søt paprika, søt
  • 0,5 stk stk kinakål kinakål

Tilbehør

  • ris ris
  • 8 stk stk miniasparges miniasparges
  • koriander, frisk koriander, frisk

Framgangsmåte

  • Fjern frø fra chili og kjør i en blender eller foodprosessor sammen med hvitløk og soyaolje.

  • Ha rekene i en skål, hell over oljen, og la stå mens du skjærer opp grønnsaker.

  • Skjær grønnsakene i strimler, la asparges være hele, og stek knapt møre i litt av oljen rekene ligger i.

  • Tilsett rekene og resten av oljen, og surr til rekene er varme, ca. 2 minutter.

Server woken med ris ved siden av, og med koriander drysset over.