Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Dette er en frisk kombinasjon mellom reker, appelsin og basilikum. Denne oppskriften fungerer like godt til tapas som den gjør til forrett.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 400 g g reker, uten skall reker, uten skall
  • 0,5 stk stk paprika, rød paprika, rød
  • 1 dl dl gressløk gressløk
  • 1 stk stk appelsin appelsin
  • 1 stk stk crispisalat crispisalat

Dressing

  • 1 stk stk lime lime
  • 1 dl dl olivenolje olivenolje
  • 0,5 stk stk chili, rød chili, rød
  • 1 dl dl basilikum, frisk basilikum, frisk
  • 1 ts ts ingefær, frisk ingefær, frisk
  • 1 fedd fedd hvitløk hvitløk
  • salt og pepper salt og pepper

Framgangsmåte

  • Finhakk gressløk, og skjær paprika og appelsin i biter.

  • Riv salaten og ha på et serveringsfat.

  • Ha reker, gressløk, paprika og appelsin over salaten.

Dressing

  • Finhakk chili, hvitløk og basilikum, og riv ingefær.

  • Press saften av lime og rør sammen med chili, hvitløk, basilikum, ingefær og olivenolje.

  • Smak til med salt og pepper.

Drypp litt dressing over salaten og server resten ved siden av.