Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Wok med rødspette

Rødspette passer perfekt i woken. Denne retten med sursøt saus gir middagen en asiatisk vri. Wok med rødspette tar kort tid å lage og passer til hele familien.

Wok med rødspette
Foto: Synøve Dreyer

Framgangsmåte

  • Skjær rødspette i tykke strimler.

  • Varm olje i en wok eller dyp stekepanne og stek fisken i ca. 1 minutt. Ta den opp og legg til side.

  • Skjær grønnsaker i strimler, stek i 2-3 minutter og hell på soyasaus.

  • Rør potetmel ut i fiskebuljong og hell i woken. Rør om og gi det hele et raskt oppkok.

  • Tilsett sursøt saus og smak til med salt og pepper.

  • Vend fisken forsiktig i grønnsakene og varm den i ca. 1 minutt.

Server woken med ris. Pynt gjerne med friske urter hvis du har.