Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Røkt laks er godt pålegg til lunsjen. Prøv denne oppskriften med lettrømme, rødløk, agurk og pepperrot som tilbehør, og få en annerledes og ny smaksopplevelse.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 200 g g røkt laks røkt laks
  • 0,5 stk stk rødløk rødløk
  • 2 ss ss rødvinseddik rødvinseddik
  • 2 stk stk baguette baguette
  • 1 dl dl lettrømme lettrømme
  • 4 stk stk salatblad salatblad
  • 8 skiver skive agurk agurk
  • 1 ts ts pepperrot pepperrot
  • 4 ss ss olivenolje olivenolje
  • pepper pepper
  • dill, frisk dill, frisk

Framgangsmåte

  • Skjær rødløk i skiver og mariner den i rødvinseddik i 10 minutter.

  • Del baguettene og smør på lettrømme.

  • Legg på røkt laks, rødløk, salat, agurk og revet pepperrot.

  • Drypp over olivenolje, og dryss over pepper og dill.

Del hver baguette i to, og server.