Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Pizza til middag er både lettvint og smakfullt. Røkt laks passer veldig godt på en sprø pizzabunn sammen med pesto, tomat, frisk oregano og mozzarella.

Vanskelighetsgrad Middels
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 1 stk stk pizzabunn pizzabunn
  • 200 g g røkt laks røkt laks
  • 3 stk stk tomat tomat
  • 1 ss ss oregano, frisk oregano, frisk
  • 100 g g pesto pesto
  • 100 g g mozzarella, fersk mozzarella, fersk
  • salt og pepper salt og pepper

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 225 °C

  • Skjær røkt laks i strimler.

  • Legg pizzabunnen på et stekebrett med bakepapir.

  • Skjær tomat i skiver og finhakk oregano.

  • Smør et jevnt lag pesto på pizzabunnen, dekk med tomatskiver og dryss oregano, salt og pepper over.

  • Skjær mozzarella i tynne skiver og legg dem utover pizzaen. 

  • Stek pizzaen midt i stekeovnen til bunnen er gjennomstekt og osten begynner å smelte, ca. 15 minutter.

Ha røkt laks over pizzaen og server.

Tips: Du kan dele pizzabunnen i porsjonspizzaer, da trenger de ca. 10 minutter i stekeovnen.