Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Smørbrød med røkt laks og eggerøre er den perfekte oppskriften hvis du vil gjøre litt ekstra ut av lunsjen. Eller kanskje du skal invitere noen med på piknik en sommerdag?

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 8 skiver skive røkt laks røkt laks
  • 4 stk stk egg egg
  • 0,5 ts ts salt salt
  • 2 ss ss gressløk, frisk gressløk, frisk
  • 1 ss ss smør smør
  • 4 stk stk baguette baguette
  • salat salat
  • dill dill

Framgangsmåte

  • Pisk sammen egg, salt og finhakket gressløk.

  • Smelt smør i en stekepanne, men det må ikke bli brunt. 

  • Hell eggeblandingen i stekepannen og varm den forsiktig opp.

  • Skyv den sammen etter hvert som den stivner. Ta eggerøren ut av stekepannen når den har stivnet og er blank på overflaten, men ikke tørr.

  • Del baguettene, og legg skiver av røkt laks, eggerøre og salat i midten. 

Server med litt dill drysset over.