Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Spinatvafler med røkelaks og pepperrotrømme

Prøv disse nydelige spinatvaflene med røkelaks og pepperrotrømme - perfekt til julelunsj eller som en forrett! 

Spinatvafler med røkelaks og pepperrotrømme
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Framgangsmåte

  • Kjør spinaten til en jevn masse i en foodprosessor.
  • Ha i resten av ingrediensene og kjør videre til du har en tykk røre.
  • Juster med melk eller mel hvis røren er for løs/ fast.
  • La røren svelle i 10 minutter, før du steker vaflene i smurt et smurt jern.
  • Riv pepperroten. Du kan også bruke pepperrot fra tube. Rør sammen ingredienser til pepperotrømme.
  • Del/klipp vaflene i enkle hjerter, og legg på røkelaks, en skje pepperrotrømme og dill. Ha gjerne litt revet pepperrot over til slutt. Har du noen ekstra spinatblader så kan du pynte med de også.