Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Ovnsbakt sei passer utmerket i en travel hverdag. Oppskriften er enkel å tilberede og lager seg selv i stekeovnen. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 700 g g seifilet, uten skinn og bein seifilet, uten skinn og bein
  • 1 stk stk paprika, grønn paprika, grønn
  • 1 stk stk paprika, gul paprika, gul
  • 1 stk stk paprika, rød paprika, rød
  • 2 ts ts salt salt
  • 0,25 ts ts pepper pepper
  • 0,25 ts ts paprikapulver paprikapulver
  • 2 dl dl fiskekraft fiskekraft

Tilbehør

  • potet potet

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 180 °C.

  • Skjær sei i skiver.

  • Skrell paprika med en potetskreller, rens ut frø og skillevegger, og skjær i strimler.

  • Legg sei og paprika i en smurt, ildfast form.

  • Dryss salt, pepper og paprikapulver over seien. 

  • Hell på fiskekraft og dekk formen med aluminiumsfolie. 

  • Bak i stekeovnen til seien er ferdig, ca. 20 minutter.

Server seien med kokt potet.

Tips: Fiskekraft kan erstattes med fiskebuljong.