Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

I butikken får man kjøpt gode fiskekaker som passer godt til en kjapp middag. Her er en oppskrift der du lager potetsalaten selv, men den kan også kjøpes i butikk.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 800 g g fiskekake fiskekake
  • smør smør

Potetsalat

  • 8 stk stk potet potet
  • 1 stk stk purre purre
  • 0,5 stk stk paprika, rød paprika, rød
  • 1 dl dl persille, frisk persille, frisk
  • 2 dl dl lettrømme lettrømme
  • 1 dl dl majones majones
  • 3 ts ts sennep sennep
  • 3 ss ss lake fra sylteagurk lake fra sylteagurk

Tilbehør

  • salat salat

Framgangsmåte

  • Stek fiskekakene i smør i stekepanne til de er gylne og gjennomvarme.

Potetsalat

  • Kok poteter møre i usaltet vann, hell av kokevannet, avkjøl og skrell. 

  • Skjær potet i terninger, purre i tynne ringer, paprika i terninger og finhakk persille.

  • Ha potet, purre, paprika og persille i en bolle.

  • Bland sammen lettrømme, majones, sennep og lake fra sylteagurk til en dressing.

  • Hell dressingen over grønnsakene og bland godt sammen.

Server fiskekakene med potetsalat og en frisk salat ved siden av. Pynt gjerne med litt gressløk hvis du har.