Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Denne oppskriften passer perfekt for både store og små. Her kan man selv velge fisk, grønnsaker og saus til sin skattkiste. Det er bare fantasien som setter grensene.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 300 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 300 g g seifilet, uten skinn og bein seifilet, uten skinn og bein
  • 50 g g reker, uten skall reker, uten skall
  • 1 stk stk løk løk
  • 2 stk stk gulrot gulrot
  • 0,5 stk stk brokkoli brokkoli
  • 2 ss ss olje olje
  • soyasaus soyasaus
  • 1 ss ss smør smør
  • 4 ark ark grillfolie grillfolie
  • salt og pepper salt og pepper

Framgangsmåte

  • Skjær laks og sei i 2 cm store terninger.

  • Skjær løk og gulrot i tynne skiver og del brokkoli i små buketter.

  • Smør olje på grillfolie og brett opp kantene til en skål.

  • Legg fisketerningene og grønnsakene på folien, og ha smør og soyasaus over.

  • Dryss over salt og pepper, brett sammen folien og legg pakken på varm grill. 

  • La skattkisten ligge på varm grill i ca. 10 minutter.

  • Ha i rekene de siste 2 minuttene av steketiden.

Server med det tilbehøret du ønsker.

Tips: For at det skal gå fort å varme maten er det bedre med to mindre skattkister per person enn en stor.