Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Sei i wrap med råkost og lettrømme er en enkel rett som vil falle i smak hos både store og små. Seien kan stekes både på grill og i stekepanne.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 600 g g seifilet, uten skinn og bein seifilet, uten skinn og bein
  • 2 ts ts salt salt
  • 1 ss ss rapsolje rapsolje
  • 2 ts ts karri karri
  • grillfolie grillfolie

råkost

  • 2 stk stk gulrot gulrot
  • 1 stk stk agurk agurk
  • 1 cm cm ingefær, frisk ingefær, frisk
  • 0,5 ts ts salt salt
  • 0,5 ss ss rapsolje rapsolje

Tilbehør

  • 1,5 dl dl lettrømme lettrømme
  • 4 stk stk tortillawrap tortillawrap

Framgangsmåte

  • Skjær seien i små stykker, dryss over salt og legg til side.

  • Brett et ark grillfolie dobbelt og smør med rapsolje.

  • Krydre seien med karri, og legg den på folien.

  • Stek den på grillen i ca. 2 minutter, snu den og stek den 2 minutter på den andre siden.

Råkost

  • Vask og tørk gulrot, agurk og ingefær.

  • Riv gulrot og agurk grovt, og riv ingefær fint.

  • Bland sammen ingrediensene til råkosten.

Tilbehør

  • Smør lettrømme langs midten av hver tortillawrap, og legg på råkost og sei.

Brett, rull sammen og server.

Tips: Dersom du ikke har tilgang til grill kan seien også stekes i stekepannen.