Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Har du ennå ikke oppdaget den fantastiske seien? God smak som alle i familien liker, tilgjengelig året rundt og billig å kjøpe. Her kombinerer vi sei med nøtter, blomkål og babyspinat. Det er bare å sette i gang. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 800 g g seifilet, uten skinn og bein seifilet, uten skinn og bein
  • 0,5 stk stk blomkål blomkål
  • 1 dl dl hasselnøtter hasselnøtter
  • 1 dl dl crème fraîche, lett crème fraîche, lett
  • 3 dl dl babyspinat babyspinat
  • 0,5 stk stk sitroner sitron
  • salt og pepper salt og pepper
  • olivenolje olivenolje

Tilbehør

  • poteter potet

Framgangsmåte

  • Skjær fisken i serveringsstykker og dryss over litt salt og pepper.

  • Stek seien i ca. 1 minutt på hver side, den skal få en gyllen farge.

  • Ta den ut og hold den varm.

  • Skjær blomkål i små buketter og grovhakk hasselnøtter.

  • Stek blomkålen i olivenolje til den får fin farge.

  • Tilsett hasselnøtter, crème fraîche og spinat, og la det bli gjennomvarmt.

  • Smak til med salt og pepper, og saften av sitron.

Legg fisken tilbake i pannen og server med kokte poteter ved siden av.