Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Tomatisert seigryte med grønnsaker

En tomatgryte med sei og ferske grønnsaker er vanskelig å motstå. Servert med pasta er det en enkel og mettende rett.

Tomatisert seigryte med grønnsaker
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Framgangsmåte

  • Skjær seifileten i serveringsstykker og dryss med salt.

Grønnsaker

  • Skjær alle grønnsakene i biter på ca. 2 cm og stek dem i litt olje i en kasserolle i 2 minutter.

  • Hell i hermetiske tomater og kok til det tykner, ca. 10 minutter.

  • Smak til med salt og pepper.

  • Legg seistykkene over grønnsakene og legg på lokk. 

  • La det koke på svak varme til seien er kokt, ca. 7 minutter.

Server seien med grønnsakene og kokt fullkornspasta, og dryss over frisk basilikum.