Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

En tomatgryte med sei og ferske grønnsaker er vanskelig å motstå. Servert med pasta er det en enkel og mettende rett.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 700 g g seifilet, uten skinn og bein seifilet, uten skinn og bein
  • 1 ts ts salt salt

Grønnsaker

  • 1 stk stk purre purre
  • 1 stk stk løk løk
  • 1 stk stk gulrot gulrot
  • 0,25 stk stk squash, grønn squash, grønn
  • 0,5 stk stk paprika paprika
  • 800 g g hermetiske tomater, grovhakkede hermetiske tomater, grovhakkede
  • olje olje
  • salt og pepper salt og pepper

Tilbehør

  • pasta, fullkorn pasta, fullkorn
  • basilikum, frisk basilikum, frisk

Framgangsmåte

  • Skjær seifileten i serveringsstykker og dryss med salt.

Grønnsaker

  • Skjær alle grønnsakene i biter på ca. 2 cm og stek dem i litt olje i en kasserolle i 2 minutter.

  • Hell i hermetiske tomater og kok til det tykner, ca. 10 minutter.

  • Smak til med salt og pepper.

  • Legg seistykkene over grønnsakene og legg på lokk. 

  • La det koke på svak varme til seien er kokt, ca. 7 minutter.

Server seien med grønnsakene og kokt fullkornspasta, og dryss over frisk basilikum.