Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Sild kan man lage med de smakene man liker, så om chili er en av dine favoritter passer kanskje denne for deg? I tillegg er den enkel å lage da den tar utgangspunkt påleggssild på glass.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 2 glass glass kryddersild kryddersild
  • 1 stk stk rødløk rødløk
  • 1 stk stk chili, rød chili, rød
  • 2 ss ss tomatpuré tomatpuré
  • 3 ss ss chilisaus chilisaus
  • 2 ss ss vann vann
  • 1 ts ts pepper, grovmalt pepper, grovmalt

Framgangsmåte

  • Skjær rødløk og chili i tynne ringer.

  • Hell laken fra silden i en bolle og bland med tomatpuré, chilisaus, vann og pepper.

  • Legg sild, rødløk og chili lagvis i et glass eller krukke.

  • Hell over laken og legg på lokk.

  • Silden bør trekke et døgn i kjøleskap før den spises.

Silden er holdbar i kjøleskapet i ca. 2 uker.

Tips: Dersom du vil lage alt fra grunnen av kan du erstatte kryddersild på glass og heller bruke kryddersildfileter og lage eddiklake.