Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Det er enkelt å lage sin egen vri av påleggssild på glass, alt du trenger å gjøre er å gi den litt ekstra krydder og smak. Denne varianten vil nok imponere litt ekstra i julen.    

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 2 glass glass kryddersild kryddersild
  • 0,5 dl dl julegløgg julegløgg
  • 2 ss ss gløggkrydder gløggkrydder
  • 0,5 dl dl rosiner rosiner
  • 0,5 dl dl hasselnøtter hasselnøtter

Framgangsmåte

  • Hell kryddersilden i en bolle og bland med julegløgg, krydder, rosiner og hasselnøtter.

  • Hell blandingen i et glass eller krukke og legg på lokk.

  • Silden bør trekke et døgn i kjøleskap før den spises.

Silden er holdbar i kjøleskapet i ca. 2 uker.

Tips: Dersom du vil lage alt fra grunnen av kan du erstatte kryddersild på glass og heller bruke kryddersildfileter og lage eddiklake.