Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Dette er en ny variant av fish and chips. Et lite tips er å servere sildesalaten og chipsen i en hamburgerlomme, med ønsket dip ved siden av. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 3 stk stk sildefilet sildefilet
  • 3 ss ss dijonsennep dijonsennep
  • 2 ss ss majones majones
  • 2 ss ss crème fraîche crème fraîche

Tilbehør

  • pommes frites pommes frites
  • rødløk, syltet rødløk, syltet
  • sriracha chilisaus sriracha chilisaus
  • ketchup ketchup
  • sennep sennep

Framgangsmåte

  • Finhakk sild.

  • Bland dijonsennep med majones, crème fraiche, og rør inn sildebitene.

  • Smak til med salt og pepper.

Server sildesalaten med pommes frites, toppet med syltet rødløk. Ha sriracha chilisaus, ketchup og sennep ved siden av.

Tips: Ha gjerne litt finhakket urter i sildesalaten etter ønske.