Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Utfordre smakssansene dine med denne spicy og spennende oppskriften. Er du glad i sterk mat vil denne retten garantert bli en hit! 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 400 g g kryddersild kryddersild
  • 8 stk stk potetlefse potetlefse

Salsa

  • 7 ss ss koriander, frisk koriander, frisk
  • 1 dl dl solsikkeolje solsikkeolje
  • 2 stk stk maiskolbe maiskolbe
  • 2 stk stk vårløk vårløk
  • 1 stk stk chili, grønn chili, grønn
  • 1 stk stk lime lime
  • 1 ts ts salt salt
  • 1 ts ts pepper pepper

Tilbehør

  • 0,5 dl dl currysaus currysaus

Framgangsmåte

  • Skyll kryddersild i kaldt vann og skjær i biter.

  • Forvarm potetlefse.

Salsa

  • Kjør koriander og solsikkeolje glatt i en blender eller med en stavmikser. 

  • Grill maiskolbe gyllen og skjær av maiskornene.

  • Skjær vårløk i tynne skiver, finhakk chili og press saften av lime.

  • Bland alt sammen, og smak til med limesaft, salt og pepper.

Fyll lefser med maissalsa, currysaus og sildebiter. Rull det sammen, skjær i mindre biter og server.

Tips: Stikk en cocktailpinne gjennom lefsene, og dryss over litt koriander og currysaus. Du kan også bruke matjessild i denne oppskriften.