Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Wraps er enkelt å lage. I denne oppskriften kan du lage karrisalaten ferdig i forkant og ha den i tortillawraps rett før servering for best resultat.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 3 stk stk matjessild, doble fileter matjessild, doble fileter
  • 1 stk stk eple eple
  • 1 dl dl sylteagurk sylteagurk
  • 4 stk stk vårløk vårløk

Karrisaus

  • 150 g g majones, lett majones, lett
  • 3 ss ss crème fraîche crème fraîche
  • 2 ss ss hvitvinseddik hvitvinseddik
  • 1 ts ts sukker sukker
  • 1 ss ss karri karri
  • 0,25 ts ts salt salt
  • 0,25 ts ts pepper pepper

Tilbehør

  • 8 stk stk tortillawrap, grov tortillawrap, grov
  • tannpinner tannpinner

Framgangsmåte

  • Skjær matjessild, eple og sylteagurk i biter, og vårløk i skiver.

  • Bland sammen ingrediensene til karrisausen og smak til med karri, salt og pepper.

  • Vend inn sildebitene, eple, sylteagurk og vårløk.

  • Smør karriblandingen på ene halvdelen av en tortillawrap og rull sammen.

  • Del rullene i passende biter og fest med tannpinner.

Ha bitene på fat og server som tapas eller forrett.

Tips: Om du ønsker kan du bruke kryddersild i stedet for matjessild i denne oppskriften.