Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Fisk som uer, steinbit og breiflabb er fisketyper som egner seg godt i spenstige marinader, slik som denne asiatiske marinaden. La fisken marinere i 1 time før bruk. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 0,5 stk stk chili, rød chili, rød
  • 1 fedd fedd hvitløk hvitløk
  • 1 ss ss koriander, frisk koriander, frisk
  • 0,5 stk stk lime lime
  • 2 ss ss fiskesaus fiskesaus
  • 1 ss ss soyasaus soyasaus
  • 1,5 dl dl olivenolje olivenolje

Framgangsmåte

  • Finhakk chili, hvitløk og koriander, og riv skallet av lime.

  • Bland det sammen med olivenolje, fish sauce og soyasaus.

  • Ha fisken i marinaden og la den ligge i minst 1 time i kjøleskap.

  • Ta fisken ut av kjøleskapet 15-30 minutter før bruk.

Tips: Du kan både grille og steke den marinerte fisken. Velger du å steke den så bruk gjerne en grillpanne.