Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Agurksalat er et klassisk tilbehør til fisk og sjømat, ikke minst når du griller. I denne oppskriften setter vårløk og chili en frisk spiss.

Vanskelighetsgrad Veldig enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 1 stk stk agurk agurk
  • 4 stk stk vårløk vårløk
  • 0,5 stk stk chili, rød chili, rød

Dressing

  • 1 dl dl vann vann
  • 3 ss ss eplecidereddik eplecidereddik
  • 1 ss ss sukker sukker
  • 0,5 ts ts salt salt

Framgangsmåte

  • Skjær agurk i små terninger, vårløk i tynne skiver og finhakk chili.

  • Bland sammen ingrediensene til salaten og la den stå og trekke i 20 minutter.

Dressing

  • Kok opp vann.

  • Bland sammen ingrediensene til dressingen og hell den over salaten.