Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Tørrfisk er en stor delikatesse i Italia, og feires med tørrfiskfestivaler flere steder i landet. Selv om denne retten fremstår som svært enkel smaker den himmelsk godt.

Vanskelighetsgrad Middels
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 600 g g tørrfisk, utvannet og renset tørrfisk, utvannet og renset
  • 5 stk stk mandelpotet mandelpotet
  • 2 fedd fedd hvitløk hvitløk
  • olivenolje olivenolje
  • pepper, grovmalt pepper, grovmalt
  • salt salt

Framgangsmåte

  • Skjær tørrfisk i porsjonsstykker. 

  • Kok opp vann som er tilsatt salt og legg tørrfiskstykkene i det kokende vannet.

  • Trekk kasserollen til side og la fisken trekke til den er gjennomkokt, ca. 6 minutter, avhengig av tykkelsen på stykkene.

  • Kok potet, skrell og del i to.

  • Bland tørrfisk, potet, finhakket hvitløk og olivenolje sammen, og dryss med salt og grovt pepper.

Server straks.