Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Asiatisk torskeform

Asiatisk torskeform
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 180 °C.
  • Skjær torsken i serveringsstykker og dryss over salt.
  • Kok ris etter anvisning på pakken.
  • Skjær purre og paprika i biter, og surr det i olivenolje til purren er myk.
  • Ha i matfløte og smuldre fiskebuljongterning over, rør forsiktig og kok opp.
  • Tilsett kokosmelk og rød curry paste, og gi det et oppkok.
  • Legg torskestykkene i en ildfast form, og hell grønnsakene og sausen over.
  • Bak i stekeovnen til fisken er ferdig, 8-10 minutter.

Salat

  • Skjær isbergsalat i strimler, reddik i tynne skiver og eple i små biter.
  • Bland salatingrediensene sammen.

Server den ovnsbakte torsken med ris og salat.