Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Denne torskegryten kan du like godt lage litt ekstra av, for appetitten vil garantert stige etter hvert som duftene fra torsken og grønnsakene sprer seg i huset.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 800 g g torskefilet, uten skinn og bein torskefilet, uten skinn og bein
  • 1 stk stk paprika paprika
  • 2 stk stk gulrot gulrot
  • 1 skiver skive sellerirot sellerirot
  • 0,5 stk stk brokkoli brokkoli
  • 1 ss ss olje olje
  • 4 dl dl vann vann
  • 1 terning terning fiskebuljong fiskebuljong
  • 1 ss ss maisennajevner, lys maisennajevner, lys
  • 1 ss ss sitronsaft sitronsaft
  • 1 kvister kvist timian, frisk timian, frisk
  • 1 stk stk laurbærblad laurbærblad
  • 0,25 ts ts kajennepepper kajennepepper

Tilbehør

  • byggris byggris

Framgangsmåte

  • Skjær fisken i porsjonsstykker.

  • Rens og skjær paprika i strimler, gulrot i skiver, selleri i staver og brokkoli i buketter.

  • Surr alle grønnsakene i olje i 1-2 minutter.

  • Tilsett vann og fiskebuljong, og kok opp.

  • Rør inn maisennajevner, sitronsaft, timian og kajennepepper, og kok opp.

  • Legg i fisk og laurbærblad, legg på lokk og la retten trekke på svak varme til fisken er gjennomkokt, ca. 5 minutter.

Server torskegryten med byggris ved siden av.