Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Krydret fiskegryte

Denne gryten med torsk og grønnsaker er proppfull av både farger og smak. Denne oppskriften vil nok falle i smak hos både store og små, og kan fort bli en favoritt.

Krydret fiskegryte
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Framgangsmåte

  • Skjær torsken i serveringsstykker.

  • Grovhakk løk og hvitløk, finhakk chili og skjær gulrot og squash i tynne skiver.

  • Brun løk og hvitløk i olje i en kasserolle, og tilsett vann og karri. 

  • Ha i chili og hermetiske tomater, og smak til med fiskebuljong. 

  • La gryten koke i 5 minutter. 

  • Tilsett gulrot og squash, og kok til gulrotskivene er nesten helt møre. 

  • Ha torsk og mais i gryten, og kok i ca. 3 minutter.

Server fiskegryten med ris ved siden av. 

Tips: Tilsett gjerne litt gurkemeie i risen for å få en fin gulfarge.