Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Laks og torsk i blanding, to favoritter på en gang. Enkel og rask håndmat som alle liker. Denne burgeren kan du også servere med poteter og grønnsaker.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 200 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 200 g g torskefilet, uten skinn og bein torskefilet, uten skinn og bein
  • 1 ts ts salt salt
  • 1 stk stk egg egg
  • 2 ss ss griljermel griljermel
  • 2 ss ss sitronsaft sitronsaft
  • 2 ss ss persille, frisk persille, frisk
  • pepper pepper
  • olje olje

Chilimajones

  • 0,75 dl dl majones majones
  • 2 ss ss chilisaus chilisaus
  • kajennepepper kajennepepper
  • pepper pepper

Tilbehør

  • tomat tomat
  • salat salat
  • burgerbrød burgerbrød

Framgangsmåte

  • Skjær fiskefiletene i mindre biter og ha i en foodprosessor sammen med salt til du får en jevn blanding.

  • Tilsett egg, griljermel, sitronsaft, finhakket persille og pepper, og bland godt.

  • La farsen hvile i kjøleskap i 20 minutter.

  • Form farsen til burgere og stek dem i olje i 2-3 minutter på hver side.

Chilimajones

  • Rør sammen majones og chilisaus, og smak til med kajennepepper og pepper.

Tilbehør

  • Vask salat og tomat, og skjær tomat i skiver.

Server burgerne i hamburgerbrød med chilimajones, salat og tomat.

Tips: Her kan du bruke de grønnsakene du ønsker. Fiskeburgerne kan også serveres i pitabrød.