Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Ønsker du å imponere med en ny måte å servere nachos på? Da bør du prøve denne med torsk. Som tilbehør kan du servere salsa, crème fraîche og avokado. Dette blir sikkert en ny favoritt til helgekosen.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 600 g g torskefilet torskefilet
  • 2 ss ss tacokrydder tacokrydder
  • 4 ss ss olivenolje olivenolje
  • 8 dl dl tortillachips tortillachips
  • 2 dl dl ost, revet ost, revet
  • 2 dl dl tacosaus tacosaus
  • 2 dl dl crème fraîche crème fraîche
  • 2 stk stk avokado avokado
  • 1 stk stk lime lime

Tilbehør

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 175 °C.

  • Skjær torsken i 2 cm store biter. 

  • Bland sammen tacokrydder og olivenolje, og vend inn torskebitene.

  • Fordel tortillachipsene i en ildfast form, legg torskebitene over og avslutt med revet ost.

  • Stek i stekeovnen i ca. 10 minutter, til fisken er ferdig.

Server nachos med avokadobiter, crème fraîche, tacosaus og limebåter.